среда, 4 августа 2021 г.

Безпека сьогодні або ні дня без приватного детектива!


Телеглядачі у всьому світі просто обожнюють захоплюючі детективні історії, але часто бачать в них лише плід уяви сценаристів.

Однак сьогодні, ми самі часто стаємо героями реальних детективних сюжетів. Послуги професійних детективних агентств затребувані як приватними особами, так і власниками солідних корпорацій і банків. Зі своїми проблемами до приватного розслідувача приходять як юридичні, так і приватні особи. Почнемо саме з останніх.


До приватного детектива в Києві нерідко звертаються зайняті подружні пари, які для догляду за дитиною наймають професійну няню. З одного боку, і резюме няні влаштовує, і веде вона себе чудово (в присутності батьків), проте подружжя помічають - дитина чомусь стала замкнутою і нетовариською. В чому проблема? Звернувшись до київського приватного детектива, батьки можуть отримати відомості про сьогодення "професіоналізм" няні, її минуле і встановити в квартирі приховане спостереження. До речі, приватний детектив незамінний і при вирішенні сімейних конфліктів, наприклад, коли потрібно довести зраду одного з подружжя.

Якщо говорити про комерційну галузь, то у власників компаній і керівників банків набагато більше приводів звернутися до приватного розслідувача в Україні. Як відомо, серйозний бізнес - це серйозні гроші. Про безпеку свого бізнесу потрібно згадувати і під час підписання трудового договору, і в процесі укладення важливого ділового контракту.

Прийом на роботу досвідченого фахівця з солідним досвідом і рекомендаціями дозволить розширити бізнес і отримати додатковий прибуток, але де гарантії в сумлінних намірах нового співробітника? Наприклад, в Сполучених Штатах і країнах Західної Європи керівники підприємств завжди самостійно перевіряють таких співробітників на достовірність інформації. А практично будь-яке резюме, довідку про попередні доходи, відгук і рекомендації нескладно підробити.

Нерідко виникають і більш складні ситуації, ніж фальшиве резюме нового працівника. У наш час комерційна інформація цінується набагато більше, ніж грошові купюри. Повірте, навіть найменший витік такої інформації загрожує солідному підприємству мільйонними втратами, а може і банкрутством. Іншими словами, співробітники, що мають доступ до бізнес-інформації підприємства, повинні бути на особливому рахунку. Якщо Ваш конкурент "пронюхає" про жадібних співробітників, стережіться! Але вихід є з будь-якої ситуації. Звернувшись в Києві в бюро приватних розслідувань FUBI і повідавши приватному розслідувачу про особисті підозри щодо конкретних співробітників, Ви тим самим виведете їх на чисту воду, припините витік цінної інформації і попередите можливі фінансові втрати для підприємства.

Питання внутрішньої безпеки - це проблема будь-якого керівника, але ще більше головного болю йому доставляє безпека зовнішня. Звичайно, підписуючи ділові договори, не обійтися без допомоги кваліфікованого юриста, однак з низкою важливих нюансів розбереться тільки приватний детектив. Всі ми чули про фірми-одноденки і організації, які надають юридичні документи, а потім "відмивають" мільйони доларів. Наприклад, якщо невідома компанія пропонує Вам інвестувати велику суму грошей в будівництво гіпермаркету, краще звернутися в детективне агентство і з'ясувати головне: чи має дана компанія пряме відношення до будівництва або вона підсовує Вам фальшиві документи?

Хто знає про послуги приватного розслідувача не з чуток, так це банки, автосалони і супермаркети побутової техніки. Наші громадяни дуже часто вважають за краще купувати товари в кредит, але далеко не завжди їх "паперова" платоспроможність відповідає реальним фактам. Кредит на відкриття нового бізнесу, покупку комп'ютера або автомобіля і повернення боргів по кредиту - це постійна картина нашого часу! Професійний приватний детектив завжди допоможе з'ясувати справжню кредитоспроможність людини і достовірність наданої ним інформації.

Якщо хочете попередити різні проблемні ситуації в майбутньому, зверніться прямо зараз в приватне бюро розслідувань або детективне агентство для перевірки достовірності наявної інформації.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Комментарии могут оставлять только пользователи, имеющие аккаунт в Google.
Only users with a Google account can post comments.